Куточок дитинства з доріжкою в майбутнє Брав участь

Доданий
18.08.2017
Номер
68
Благоустрій міста

Створити ландшафтний куточок на розі вулиці Юрія Липи та Василя Капніста, висадити зелені насадження, а також побудувати тротуарну доріжку до залізничного полотна і за ним по вулиці Ковпака, так як вона є життєво необхідною для мешканців цього мікрорайону.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Кулик
Бюджет
490 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Василя Капніста (26 Бакинських Комісарів), 1, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Віддаленість від центру міста, відсутність всіх соціально-необхідних структур, неможливість швидкого діставання до будь-яких установ і отримання повноцінних послуг, соціальна напруженість в мікрорайоні – потребують вирішення цієї проблеми і створення нових жвропейських рішень проблем для життєдіяльності громади.
Географічне розміщення вулиць – Волошкової, Василя Капніста, Вербної, провулку Семашка та інших вулиць завжди заставляло вирішувати низку проблем з транспортом, бо ці вулиці знаходилися на околиці міста, згодом як з’явився Курський мікрорайон, проблема трішки вирішилась, але прийшла інша – якими стежками до транспорту добратися. Мешканці мікрорайону понад два десятиліття просять владу зробити асфальтовану доріжку, яка з’єднає їх з магістральними дорогами міста, а саме від вулиці Юрія Липи до вул. Ковпака.

Короткий опис проекту

Створити ландшафтний куточок на розі вулиці Юрія Липи та Василя Капніста, висадити зелені насадження, а також побудувати тротуарну доріжку до залізничного полотна і за ним по вулиці Ковпака, так як вона є життєво необхідною для мешканців цього мікрорайону (Трикутник від вул. Юрі Липи на розі вулиці Василя Капніста до залізничного полотна і до будинку по вул. Ковпака)

Мета проекту

Реалізація цього проекту ліквідує соціальну несправедливість в мікрорайоні пов’язану з відсутністю тротуарних доріжок необхідних для нормального добирання жителів до місць призначення.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація даного проекту дозволить працюючому населенню мікрорайону в будь-яку погоду безперешкодно добиратися до роботи, учням і молоді до навчальних закладів, потребуючим лікарської допомоги до установ лікування. Мешканцям цих вулиць створити затишний куточок відпочинку з зеленим куточком висаджених хвойних порід дерев та гарною тротуарною доріжкою.

Для кого цей проект

Результатами цього проекту зможуть скористатися всі мешканці мікрорайону. Діти, молодь, люди солідного віку, люди з обмеженими можливостями та інші. Проект розрахований на всі групи населення.

Ключові показники оцінки результату проекту

Покращиться інфраструктура міста, підвищиться соціальний статус мікрорайону, підвищиться життєвий статус населення, зніметься соціальна напруга в мікрорайоні.

Тип проекту

локальний

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста