Острів щасливого дитинства на Прокоф'єва 39/45 Брав участь

Доданий
19.09.2018
Номер
9
Здоровий спосіб життя

Впорядкування (модернізація) вже існуючого дитячого майданчика та встановлення спортивного комплексу у дворі будинків 39/1, 39/2, 45, вирішить питання благоустрою прибудинкової території і створить належні умови та можливості для проведення дозвілля мешканців та ведення здорового способу життя (дітей та дорослих) не тільки вищезазначених житлових будинків, а й прилеглих до них.

Автор проєкту
Олена
Олена Бєлікова
Бюджет
738 428 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Прокоф'єва, 39/1, Суми

Опис

Проблема

На прибудинковій території будинків 39/1, 39/2, 45 по вул.Прокоф'єва незабезпечено належного благоустрою. Це густо населений район міста з великою кількістю дітей та молоді, дозвілля яких не забезпечено на необхідному рівні.
Не зважаючи на те, що на вище зазначеною адресою вже є дитячий майданчик, але він не в повній мірі може забезпечити потреби всіх мешканців будинків.
Також є проблема спортивного виховання молоді та долучення її до здорового способу життя, встановлення спортивного майданчику допоможе вирішити цю проблему.

Мета проекту

1. Популяризація спорту та здорового способу життя серед мешканців міста Суми.
2. Забезпечення належного рівня благоустрою прибудинкової території (відповідно до Закону України "Про благоустрій").
3. Забезпечення якісного дозвілля дітей та молоді.
4. Створення безпечних та достойних умов розвитку дітей та молоді.
5. Відповідність сучасним стандартам, як показник євроінтеграції.
6. Забезпечення зручної логістики та безперешкодного, вільного і безпечного доступу до дитячого та спортивного майданчиків.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Для вирішення вище описаних проблем пропонуємо модернізувати вже існуючий дитячий майданчик та додатково встановити спортивний комплекс із забезпеченням відповідного благоустрою прибудинкової території.

Для кого цей проект

Даний проект орієнтований на мешканців буд. 39/1, 39/2, 45 та прилеглих до них буд. 47, 49, а це близько 2 тис. населення різних вікових категорій.

Ключові показники оцінки результату проекту

Основним показником якості реалізації проекту є соціальний, оскільки втілення цього проекту в життя охопить велику кількість людей різних вікових категорій та надасть їм змогу вільного та рівного доступу до можливості забезпечення здорового способу життя, розвитку спорту, спілкування.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Я постійно проживаю, працюю та зареєстрована в місті Суми.

Фотографії